De Klussenier Kay Selderbeek

De Klussenier Kay Selderbeek
De Klussenier Kay Selderbeek

Violier 2
3434 HJ Nieuwegein

Dien uw aanvraag in »

030 743 28 68
06 4349 3429
k.selderbeek@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 53611888

Mijn werk

Even voorstellen

Kay Selderbeek is geboren en getogen in Nieuwegein. Hij is een ervaren vakman die al talloze projecten tot volle tevredenheid van zijn klanten voltooide. Zijn specialismen zijn de installatie van badkamers en totale woningrenovatie. Daarbij neemt hij alles onder handen, van stucen en
schilderen tot het leggen van vloeren en het vernieuwen van elektra. Ook voor kleine klussen als de installatie van dakramen is Klussenier Kay Selderbeek de aangewezen vakman.

Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de drie peilers waarop Klussenier Kay Selderbeek (ver)bouwt. Voor de gedreven vakman staan zorgvuldigheid en service voorop. Kay leeft zich in in de wensen van de klant en biedt, voorafgaand aan een klus, kosteloos deskundig advies op maat.
Kay rekent geen voorrijkosten en geeft 12 maanden garantie op geleverd werk. Ook voor onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfspanden is De Klussenier Kay Selderbeek beschikbaar.

Omgeving Utrecht is zijn werkgebied en dan met name Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht,Houten Woerden en Montfoort. Maar voor een leuke klus rijdt hij graag een stukje verder.

Wat uw wensen ook zijn, neem gerust vrijblijvend contact met Kay op om uw wensen door te spreken. Dit kan het beste op zijn mobiele nummer 06-43493429 maar ook per mail k.selderbeek@klussenier.nl of op de vaste telefoon 0348-746792. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Nieuwegein voor:

 • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Stucadoorswerk
 • Zolder verbouwen
 • Timmerwerk
 • Dakopbouw

Beoordelingen van klanten

Kay Selderbeek is een Vakman, oplossingsgericht , klant vriendelijk , komt afspraken na , werkt nauwkeurig , levert vakwerk af. Kortom wij zijn zeer tevreden met deze klussenier.Dirk uit Nieuwegein
Kay Selderbeek is bereikbaar en is bereidt je snel 'uit de brand te helpen' bij calamiteiten. Hij is bedachtzaam, stelt een goede diagnose en voert de werkzaamheden goed uit. uit Nieuwegein
Kay Selderbeek komt zijn afspraken na en levert goed werk af. uit Nieuwegein
Prima ervaringen met deze klussenier tot nu toe. Denkt mee, reageert snel, klus prima uitgevoerd. uit Nieuwegein
Meedenkend, oplossinsgericht waarbij kwaliteit niet uit het oog wordt verloren, onze wensen zijn omgezet naar optimale mogelijkheden, zeer plezierig contact, prettig in omgang, komt afspraken na, geen geen 9 tot 5 type, ging door omdat hij het vanzelfsprekend vond, dat hebben wij zeer gewaardeerd.M uit Nieuwegein

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...